Bemutatkozás

Írta: Super User on . Beküldve: Tevékenységek

Kedves Látogató szeretettel köszöntelek a gfrank.hu.

Gábor Ferencnek hívnak. A vidéki kertváros lakók életét élem. Igyekszem magam irányítani a dolgaimat, de, ha az” ember tervez, Isten végez” sorsszerűsége közbevág, nem vagyok ellene.  A legkedvesebb költőm Ady.
Ha emlékeimben kutatok, tisztán emlékszem, hogy mindig szerettem valamilyen természeti anyaggal babrálni. S ha gyerekkoromra gondolok, eszembe jut, hogy mi gyerekek mindig farigcsáltunk a fiókok alján megtalált bicskával. Néha csúzlit, íjat vagy dárdát csináltunk, faragtunk egy fűzfasípot, kereplőt, dudát vagy bodzapuskát készítettünk.
Felnőtt fejjel megmaradt az anyagokkal való foglalatoskodás. Ma is szeretek különféle anyagokkal (papír, textil, bőr, fa, fém, festék) foglalkozni. S ha a munka folyamán létre jön egy használható szerszám, egy szép tárgy, egy jó faragás, netalán egy tetsző festmény, akkor az örömmel tölt el.
A 90-es évek elején kezdtem a festészettel foglalkozni. Először az olajfestés tetszett meg, ezután pedig az akvarell festészetben találtam örömet . Az évek folyamán több kiállításon is bemutathattam a képeimet az érdeklődőknek.
A kézműves és népművészeti tárgyakat, játékokat elsősorban gyerekeimnek készítettem. Később a barátok és ismerősök is láttak bennük fantáziát, ezért merem ajánlani a nagyközönségnek is ezeket a tárgyakat. Jelenleg, a fa és a bőr a kedvencem, ebből készítek különféle dolgokat.

Kedves Látogató, ha bármilyen kérdésed, megjegyzésed, hozzászólásod van hozzám, kérlek, írj vagy keress telefonon!

Üdvözlettel:

              Gábor Ferenc